nadjime.net
Септембар 09, 2010, 05:48:18 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Zavrsena je nov verzija programa NRadioBox 1.3
Vise informacija na http://radio.nadjime.net/forum/index.php?topic=32.0

Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Predlog za Poboljsanje funkcionalnosti programa  (Pročitano 621 puta)
nikni4
Newbie
*

Pogledaj profil
« poslato: Јануар 20, 2010, 12:42:56 »

Prvo sve pohvale autoru ovog programa.

Program je u sustini odlican, mada ima par stanica koje ne rade npr Radio Seven- Nis... E sad ja sam ubacio novi link ka toj stanici u user.dat i iz radiolist.dat ga obrisao ali svaki put kada pokrenem program on vraca i neispravan link (predpostavljam da se lista radio stanica apdejtuje pri svakom startovanju programa sto je super) i imam dva linka ka istoj stranici jedan koji radi i jedan koji ne radi. Da li postoji mogucnost da se neispravni linkovi nekako prijave (npr. da postoji neka opcija kada dobijemo onu cuvenu poruku "Striming radio stanice nije aktivan" klikom na OK da se posalje da link ka toj stranici nije funkcionalan). Neka ovo bude, kao, moj prvi predlog  Smeško  a drugi jer postoji mogucnost da se na listi stanica nekako nadje cuvena "202" (rtsp://helix.beotel.net/encoder/rbgd202.ra) tj. postoji li mogucnost podrske za real media fajlove.

Jos jednom, sve najbolje Ljubisa odradeo si odlican posao!!!
Sačuvana
Ljubisa Naskovic
Administrator
Jr. Member

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Јануар 20, 2010, 01:18:24 »

Pre svega hvala na predlozima i jako cenim sto zelite da ovaj program bude sve bolji i bolji.
U trenutnoj verziji programa sam unosio mnoge url linkove radio stanica sa Shout cast sajta. Kasnije
sam i sam uvideo da ti se ti linkovi menjaju i da ih treba stalno azurirati.
Tako da sam resio da u novoj verziji url striming linkove postavljam direktno sa oficijialnih sajtova radio stanica.
Mislim da su ti linkovi neaktivni jedino u slucaju da je i sama stanica neaktivna.
Tako planiram da resim problem sa neaktivnim linkovima Smeško

Drugi problem jeste real audio format i radio 202 koji je ujedno i moj omiljeni radio.
Prvo resenje bi bilo da pocnemo sa peticojom da konacno pocnu da emituju program i u nekom drugom formatu Cheesy
Drugi nacin je da samo omogucim slusanje takvih stanica bez mogucnosti snimanja za real audio posto komponente koje koristim ne podrzavaju taj format.
Polako radim na novoj verziji i nadam se da ce uz pmoc svih korisnika na kraju da napravimo jedan koristan program. Smeško
Sačuvana
nikni4
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: Јануар 20, 2010, 01:43:58 »

Druze sto se tice peticije, zaboravi  Smeško ovo je ipak Srbija.
Bilo bi lepo da se u novijoj verziji nadje i podrska za Real Audio (makar da mozemo samo da slusamo 202  Smeško )
U svako slucaju unapred hvala na ulozenom trudu i azurnosti u odgovoru Smeško
Sve najbolje!!!
« Poslednja izmena: Јануар 20, 2010, 09:37:23 nikni4 » Sačuvana
Jack.Sparrow
Newbie
*

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #3 poslato: Фебруар 21, 2010, 02:52:33 »

Super je program!
Svima sam preporucio i podelio...
Predlažem autoru da napravi Windows Desktop Gadget za Windows 7 (kad mu bude dosadno...)
Sačuvana
darko
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: Мај 26, 2010, 06:52:35 »

Imam jedan predlog!
Ako mozes drugacije da resis Volume i Mute.
Kada smanjis radio, ustvari se smanji glavni Volume Control.
Npr. ja sam mutirao radio da bih cuo neku pesmu sa YouTube-a, ali se onda ne cuje ni klip!

Uglavnom sve pohvale!
Pozdrav!
Sačuvana
Ljubisa Naskovic
Administrator
Jr. Member

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: Мај 26, 2010, 07:20:32 »

Nema problema potrudicu se da u buducoj verziji resim ovaj problem, on ce biti prioritet!
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!