|
Ljubisa Naskovic
|
 |
« poslato: Април 10, 2010, 04:14:51 » |
|
Postovani, posle duzeg vremena evo izasla je i test verzija programa Dodao sam neke dodatne opcije, skinove i mislim da je program sada lepsi i da ima veci broj radio stanica koje ce uglavnom biti aktivne. Iako jos nisam zavrsio sajt i Video prezentaciju evo postavljam ovde link za skidanje nove probne verzije programa. http://radio.nadjime.net/Download/NRadioBox_1.3.zipNaravno svi vasi komentari su i vise nego dobrodosli Video prezentacija http://www.youtube.com/watch?v=dilihSyfH8Y
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Април 13, 2010, 02:22:48 Ljubisa Naskovic »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Archer
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Април 12, 2010, 12:47:28 » |
|
Program je BOMBONA, ali ima mane!  Pokusavao sam rucno da dodam stream-ove za Birdsongradio i Sky.fm smooth jazz, kojih u novoj verziji programa nema, dodam ih, a nakon gasenja programa oni nestaju! Takodje sam pokusavao da ih sacuvam u omiljene, mislim na moju playlistu, i isto, novododatih radio stanica NEMA! Eto to je ono sto sam ja do sada primetio, inace je sve super.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Archer
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Април 12, 2010, 01:27:13 » |
|
Program je BOMBONA, ali ima mane!  Pokusavao sam rucno da dodam stream-ove za Birdsongradio i Sky.fm smooth jazz, kojih u novoj verziji programa nema, dodam ih, a nakon gasenja programa oni nestaju! Takodje sam pokusavao da ih sacuvam u omiljene, mislim na moju playlistu, i isto, novododatih radio stanica NEMA! Eto to je ono sto sam ja do sada primetio, inace je sve super. I nasao sam resenje za manu! Ja sam slusao radio iz portable zip verzije, jer mi je taj link poslat na mail. Sada kada sam instalirao program u komp sa zvanicnog sajta, cuvaju se radio stanice! Problem resen! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kojicsandra
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Април 12, 2010, 01:30:52 » |
|
Zdravo! Ja imam problem sa skinovima,nece da mi promeni skin,pomoc molim.Hvala
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Ljubisa Naskovic
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Април 12, 2010, 01:32:43 » |
|
Kad izaberete skin kliknite na save i to bi trebalo da bude to. Ako kojim slucajem nece skinite sa http://radio.nadjime.net instalaciju (ne portable verziju) i mislim da ce da radi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kojicsandra
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Април 12, 2010, 01:34:44 » |
|
Znam kako treba sacuvati ali on meni nece ni da promeni skin
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kojicsandra
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Април 12, 2010, 01:36:36 » |
|
Evo sad sam ponovo probala i hoce,ali sam morala da iskljucim,pa sam ponovo ga pokrenula,hvala u svakom slucaju.A radio je extra stalno slusam muziku preko njega,a ova nova verzija je jos bolja
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Ljubisa Naskovic
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Април 12, 2010, 01:42:43 » |
|
Puno hval 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
comi87
Newbie

|
 |
« Odgovor #8 poslato: Април 12, 2010, 01:52:31 » |
|
Skinuo sam novu verziju programa i sve pohvale za program, super je. Ima samo jedna stvar koja meni licno smeta a to je sto je volume control playera vezan za volume control racunara i stalno stoji na maksimumu tako kada upalim program moram prvo da smanjim pa da pustim muziku. I iz nekog razloga mi program povremeno "iskoci" iz systemtray na desktop.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Април 12, 2010, 01:54:06 comi87 »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Ljubisa Naskovic
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Април 12, 2010, 02:34:06 » |
|
Volume mozes da resis tako sto ces u opcijama da stikliras Play last radio station on program restart. Tada osim sto pamti zadnju radio stanicu, pamti i podesavanja za volume.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
fiksyy
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Април 13, 2010, 07:04:03 » |
|
Svidja mi se nov program vizujelno!!Kako se snimaju pjesme???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Ljubisa Naskovic
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Април 13, 2010, 07:08:08 » |
|
u Settings->browse izaberete folder gde zelite da se snimaju pesme. Posle samo kliknete jednom dugme rec za pocetak i jednom za kraj snimanja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
fiksyy
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Април 13, 2010, 07:18:26 » |
|
E hvala puno..! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
fiksyy
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Април 13, 2010, 09:09:01 » |
|
u Settings->browse izaberete folder gde zelite da se snimaju pesme. Posle samo kliknete jednom dugme rec za pocetak i jednom za kraj snimanja.
Uradio sam ovo stavim znaci da mi snimljena muzika bude na destop i pojavi se folder sa nazivom radio stanice ali nema u folderu nicega>>> 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Ljubisa Naskovic
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Април 13, 2010, 09:49:37 » |
|
Nisam siguran dal koristite portable verziju ili instalacionu verziju, pokusajte u svakom slucaju da izaberete Recorded folder u samom folderu programa. Nadam se da ce nesto od ovoga da uspe. Ako koristite portable verziju obavesno skinite i instalirajte instalacionu verziju
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|